Friday, November 21, 2008

Pembebasan Razak Baginda..

3 Minggu yang lepas, penganalisis politik, Abdul Razak Baginda Abdullah telah dilepas dan dibebaskan oleh Mahkamah Tinggi di sini daripada tuduhan bersubahat membunuh wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu selepas dibicarakan selama 151 hari. -Utusan Malaysia-


Razak Baginda dengan gamba tak cun Altantunya

Dalam press conference yang semalam, beliau telah memberitahu wartawan bahawa Datuk Seri Najib dan Datin Seri Rosmah Mansur tidak terlibat langsung dalam pembunuhan Altantunya..

Gamba cun Altantunya

haha..yang hairan nya bagaimana dia boleh tahu mereka berdua ini tak terlibat? -HarakahDaily-
adakah dia berada di tempat kejadian??
atau dia mempunyai pasukan penyiasatan yang
lebih hebat dari polis??

ikuti sambungan satu lagi drama hebat politik peringkat tertinggi negara dalam beberapa hari lagi..

p/s : nasib baik aku tak pandai berlakon..kalau tak mesti mereka dah amik aku jadi pelakon tambahan macam Saiful Bukhari.

1 comment:

rajulussalim said...

Haha...aku rase takde sbb pun utk razak baginda ni ke depan utk back up najib...haih..tak phm...
btw still tggu dsai jwb ape nnti..

strive hard for excellent!
strive hard for betterment of ur nation!