Friday, January 23, 2009

Trip ke Genting : Gambar - gambar..











Dua sahabat yang pertama kali menjejakkan kaki ke Genting



Kepada sahabat2 yang join genting trip 21 jan lepas bole download gamba pada link di bawah..



Genting Trip 1 :- http://rapidshare.com/files/188203420/Genting_Trip_1.rar.html



Genting Trip 2 :- http://rapidshare.com/files/188204271/Genting_Trip_2.rar.html

Genting Trip 3 :- http://rapidshare.com/files/188200756/Genting_Trip_3.rar.html




Genting Trip 4 :- http://rapidshare.com/files/188204392/Genting_Trip_4.rar.html

Genting Trip 5 :- http://rapidshare.com/files/188208270/Genting_Trip_5.rar.html




Disebabkan folder gamba ni terlalu besar, so aku telah cut menjadi 5 file untuk mencepat process mengupload dan mendownload..

Tapi kalu korang tak sabar nak gamba cepat..bole datang hostel amik sendiri kat aku..
jangan lupa bawak pendrive dan kfc dalam 2-3 ketul!hehe..